Evo šta vas čeka u ljubavi i poslu od 5. do 11. marta

Da li želite da dodate malo iskrica u vaš ljubavni život? Ako je odgovor da, onda imate sreće: univerzum će vam uslišiti želju. U utorak, Merkur i Venera ulaze u znak Ovna, pa će sve prštati od strasti i ljubavi. Otvorićete srce i vaša simpatija ni na trenutak neće posumnjati u iskrenost vaših namjera. Povezanost Marsa i Urana u nedelju, garantuje vam avanture na svim životnim planovima.

Ovan

Vaš privatni život trpi zbog poslovnih obaveza i sretni ste što imate strpljivog partnera. Vaša marljivost može da zasmeta kolegama. Čuvajte se onih slatkoriječivih, piše “Fokuzz“.

Bik

Kada je ljubav u pitanju, vi kao da se vrtite u krug i kako god okrenete, uvijek ste na istom. Možda je problem u vama? Pokušajte da se na poslu ne miješate previše u stvari koje vas se ne tiču kako ne biste navukli bijes kolektiva.

Blizanci

Do sada ste imali utisak da se cijeli svijet urotio protiv vas kada su u pitanju svi apekti života, ali tome ubrzo dolazi kraj. Upoznaćete osobu koja će unijeti takvu svjetlost u vaš svijet da ćete se pitati kako ste uopšte živjeli bez nje.

Rak

Na poslu vlada negativna atmosfera i ovo nikako nije period za razgovore o povišici i unaprijeđenju. Slobodni Rakovi će dobiti poziv za druženje koji ne smiju odbiti. Čuvajte se prehlade i gripa.

Lav

Ne oslanjajate se na tuđa obećanja već se sami prihvatite posla. Srijeda i četvrtak su idealni dani kada je romantika u pitanju. Jedan pogled može da vam promijeni život.

Djevica

Prštite od samopouzdanja i ne prolazite neprimijećeno gdje god da se pojavite. Zvijezde su vam naklonjene na svim planovima, pa ako tražite posao, stižu vam dobre vijesti. Povedite kvalitetno vrijeme sa prijateljima za vikend.

Vaga

Budite iskreni kada su osjećanja u pitanju i usudite se da napravite prvi korak. Prijatelju će biti potrebna vaša pomoć – nemojte ga odbiti.

Škorpija

Pokušajte da budete timski igrač na poslu i naići ćete na dobar odgovor kolega i nadređenih. Moraćete da donesete tešku odluku ove sedmice. Ne ugrožavajte svoju budućnost zbog duhova iz prošlosti.

Strijelac

Ove sedmice zaboravite na velike poslovne odluke i ostavite ih za neke bolje dane. Osjećate da između vas i osobe koju ste nedavno upoznali postoji hemija. Budite hrabri i pozovite je na sastanak.

Jarac

Koliko god bili preokupirani na posao, morate pronaći vremena za sebe. Prijaće vam šetnja ili sport i moći ćete da se bolje fokusirate. Prija vam društvo partnera, pa možete otputovati negdje zajedno za vikend.

Vodolija

Važno je da početkom sedmice svu energiju usmjerite na porodicu i bližnje. Posao i obaveze mogu da sačekaju. Povedite više računa o ishrani.

Ribe

Ove sedmice ste naročito pozitivni, pa vam sve ide od ruke. Vaša sklonost da prebrzo donosite zaključke može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Savršeno se slažete sa partnerom i čini vam se da je vaša ljubav sve jača.