FILIP NE ŠTEDI: Kad čujete koliko je platio poklon za Priju, zavrtjet će vam se u glavi!

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović dobila je od budućeg supruga Filipa Živojinovića automobil vrijedan 35.000 eura!

Kako otkriva “Kurir“, riječ je o “Mercedesu”, koji je u pjevačicinom vlasništvu tek dvije sedmice…

Već godinama Prija ima želju da nauči da vozi i kupi automobil, ali nije mogla to da ostvari zbog previše obaveza. Najzad je krajem prošle godine krenula na časove, a testove i vožnju položila je iz prvog puta. Tada je njen dečko riješio da je nagradi. Kako smo saznali, Živojinović je još prije odlaska u Ameriku, gdje ju je zaprosio, odabrao auto za svoju buduću suprugu, koji ju je sačekao po dolasku iz obećane zemlje. Upravo tim autom došla je na snimanje u “Grand”.

Prija i Filip zakazali su svadbu za 21. jun. Mlada pjevačica ne krije oduševljenje što će uskoro stati pred oltar i uveliko se priprema za ovaj važan dan.

“Zakazali smo prostor i datum vjenčanja u crkvi. Probala sam dvije vjenčanice samo da vidim kako mi stoje, još nisam našla onu pravu. Tražim vjenčanicu i u tome mi pomažu moja mama, Filipova mama Zorica, a konsultovaću se, naravno, i s Brenom i kumom“, rekla je Prija.